Echipamente medicale

SERVICE SI INTRETINERE

Intelegem dependenta clientior nostri de functionarea si fiabilitatea echipamentelor utilizate si de aceea oferim diagnostice rapide si precise. Pentru a evita defecte neprevazute ne asiguram ca efectuam intretinerile preventive conform cerintelor producatorilor.

Oferim contracte de service de tip abonament, revizie si interventii incluse sau interventie la cerere.

Contractul de tip abonament, cel mai avantajos pentru clientii nostri ofera acestora siguranta de care au nevoie. Acestea tip de contract le ofera clientilor un timp de raspuns de max 48h in cazul unor probleme critice. Daca este posibil se ofera si echipament la schimb (in cazul echipamentelor mici), pentru a nu bloca activitatea clientului.
Contractul de tip revizie si interventii incluse este contract avantajos pentru clientii care sunt mai departe de zona noastra de actiune, in acest moment suntem activi pe zona Transilvania, dar putem ajunge in orice zona din tara. Contractul se refera la o revizie programata si alte 2 interventii urgente, urmand ca interventiile ulterioare sa fie efectuate la un tarif redus fata de cel standard.
Contractul de tip interventie la cerere este un contract in care clientul este cel care isi asuma riscul de a nu putea fi servit in timpul dorit. Clientii care doresc acest tip de serviciu, nu au garantia interventiei in timpul de 48h.

Efectuam service pentru echipamente de la producatori Melag, Ekom, Durr, Metasys, Atlas Copco, A-dec, Kavo, Instrumentarium, Sirona, Soredex, Philips, Mindray, Edan, Acutronic, Ge, Viasys, Cisa, Masimo. Pentru toate aceste echipamente avem ingineri calificati si instruiti la producator si piese de schimb originale.